su kaçak tespiti Can Be Fun For Anyone

Wiki Article

Küçük bir evin ısıtma alanında borudan sızan su ile işletme alanındaki temel boruların patlaması ile ortaya çıkan su kaçağının tespit ve onarımı arasında fiyat farkı bulunur.

Cihazla Su Kaçağı Bulma: Akustik dinleme cihazları ve termal kameralar gibi fashionable cihazlar kullanarak su kaçağını hızlı ve doğru şekilde tespit ediyoruz.

Bizi tercih ettiğinize asla pişmale olmayacağınızı bilmenizi istiyor, ihtiyaç duyduğunuz her an bizlere telefon ile ulaşabileceğinizi bir kez daha vurgulamak istiyoruz.

Kalorifer tesisatında su kaçağını kombi basınç göstergesinden tespit edilebilir. Her defasında kombinin basıncı düşüyorsa ve devamlı olarak su takviyesi yapmak zorunda kalıyorsanız kombi tesisatında su kaçağı olabileceği anlamına geliyor. three-four ayda bir yarım bar oranında azalma mevcutsa, bu usual bir durumdur.

Pimaş İçi Kaçak Bulmada Kullanılan Tesisat Kamerası: Kamera pis su dediğimiz pimaşlardan rögara giden kullanım suyu yani pis su tesisatı kaçaklarının bulunmasında en büyük yardımcımızdır.

Pimaş Yıkama: Pimaş borularınızı tıkanıklıklardan arındırarak tesisatınızın uzun ömürlü olmasını sağlarlar.

Merhaba yapılan işte sorumluluk ve takip istiyorsanız titizlikte sizin için ön planda ise dimensions hizmet verebilmem için sadece aramanız yeterli.

Genel hatlarıyla tesisatçı kime denir sorusunun cevabını verdiğimize göre su kaçağı tespiti tesisatçının ne iş yaptığını ayrıntılarıyla anlatmaya geçebiliriz. Yukarıda belirttiğimiz gibi tesisatçı genel olarak evlerin su tesisatıyla ilgilenen kişilere verilen bir isim. 

Termal Kamera: Sıcak su tesisatında ısıya duyarlı bu cihazla kaçak bulma su kaçak tespiti yapılmakta olup laminant olan yerlerde kaçak bulmamızda gardenımcı bir cihazdır.Termal su kaçak tespiti daha çOkay sıcak su tesisatı kaçak bulmada kullanır.

Acil Tesisatçı Ustası İstanbul / Ankara / İzmir su, doğalgaz mekanik su kaçak tespiti tesisat işlerinizde arıza tamir bakım işlerinizi yapıyor

ÇOkay sayıda hizmet verdiğimiz kurumsal firma ile birlikte; yine binlerce su kaçağı tespit müşteriye de su kaçağı tespiti ve tamiri konularında yardımcı olduk.

Su sızıntısı ileride zamanla oturduğunuz daireye ya da binaya zarar verecek olup içinde yaşayanlara da rahatsızlık su kaçağı tespit verir.

Ertesi sabah 09:00 da firma görevlisi Mehmet Ali bey arayarak, randevu saatinde adreste olacaklarını, uygun olup olmadığımızı sordu ve tam belirtilen saatte özel ekipmanları ile evimde oldular.

Kalorifer borularında meydana gelen su kaçakları ise termal kamera veya akustik dinleme cihazı ile tespit edilir. Bu cihazlar sayesinde su kaçağı bulma çalışmasında hiç bir yer kırılmaz.

Report this wiki page